/media/7189/kesi.png

Kesi

Søndag 9. august

Det er bare i løbet af de sidste par år blevet til hits som ”Ekstra”, ”Consigliere”, ”God dag”, ”Følelsen” ”Op”, "Mamacita", ”Ligesom mig” og ”Su Casa” (med Gilli).

Tilsammen streamet mere end 70 mio. gange på Spotify og svært flittigt afspillet på dansk radio. I 2019 kom EPen ”888”, der bl.a. rummede nye hits som ”Vågn op” (med Don Stefano), ”BDK” (med Gilli) og ”Ik sådan der” (med Benny Jamz). Også live hører Kesi til de storpopulære danske navne og hans koncerter er kendt for at være massive energiudladninger med stærkt samspil mellem scene og sal. Eller som Gaffa skrev i en liveanmeldelse: ”Takket være et veloplagt publikum og en tilsvarende overskudsagtig ung hertug af dansk rap blev det til en stærkt underholdende live-oplevelse…”.

Kesi hører til innovatorerne i moderne dansk hip hop, hvor han sammen med venner og kollegaer som Gilli og Benny Jamz, var med til at starte den nye bølge tilbage i 2011. Kesi udsendte i 2012 sit første album ”Bomber over centrum”, i 2013 kom ”Ung hertug” og i 2015 ”Barn af byen”. Det er altså ved at være længe siden vi har fået et helt album fra Kesi – og derfor ikke så mærkeligt at Soundvenue har udnævnte hans længe ventede fjerde album til et af dem de ser mest frem til. Måske i 2020…

Se kontaktoplysninger