/media/7134/khalid.png

Khalid

Fredag 7. august

Det er bare tre år siden, Khalid udsendte singlen ”Location”, der skulle blive starten på en af de helt store karrierer i moderne amerikansk musik.

Den unge sanger og sangskriver var netop på vej ud af high school, men havde allerede via sine første tracks tiltrukket sig opmærksomhed fra de store musikselskaber. Med singlen ”Location” fandt Khalid i 2016 også den direkte vej til publikum. I 2017 kom debutalbummet ”American Teen” – et af det sidste ti års mest succesfulde debutalbums. Her var ”Location” i selskab med andre træffere som titelnummeret og ”Young, Dumb & Broke”. Sammen med Logic-samarbejdet på "1-800-237-8255" gav det Khalid hans første platin-plader, det afgørende gennembrud på hitlisten, de første udsolgte koncerter og de første Grammy-nomineringer. Der var også masser af fornemme anmeldelser til Khalid og Time Magazine skrev bl.a.: “His thoughtful, relatable reflections on modern youth culture and the limitations of love are just as pitch-perfect as his soulful, measured delivery.”

Khalids andet album ”Free Spirit” udkom i 2019 og gik #1 på den amerikanske salgsliste som en understregning af hans enorme popularitet. Rækken af Khalid-hits er efterhånden stor og omfattende og tæller bl.a. ”Beutiful People”, ”Eastside” (med Halsey), ”Better”, ”Silence”, ”Lovely”, ”Talk” (feat. Disclosure) og de allerede nævnte ”Location” og ”Young, Dumb & Broke”. Sange der tilsammen har mere end 5 milliarder(!) streams alene på Spotify. Dertil kommer så den lange række af samarbejder Khalid har lavet med andre kunstnere som bl.a. Lorde, Ed Sheeran, Calvin Harris, Shawn Mendes, Benny Blanco og Billie Eilish. Læg det hele sammen, så har du historien om en af øjeblikkets største musikstjerner – og vi er stolte over at kunne præsentere Khalid på Smukfest 2020.  

Se kontaktoplysninger