/media/7176/lis-soerensen.png

Lis Sørensen

Torsdag 6. august

Enhver der har set Lis Sørensen live de seneste år, har oplevet hvordan hun efterhånden har skabt sin helt egen niche på den danske scene.

En æres-DMA, Arena-, festival og open airkoncerter med Anne og Sanne og en anmelderrost biografi med den præcise titel ”Jeg er kommet for at synge”. Jo, Lis Sørensen havde et heftigt 2019 – og sænker ikke farten i 2020, men fortsætter sin enestående karriere med at spille en masse koncerter landet over. Og så er der da også planer om et nyt album til udgivelse i sensommeren.

Enhver der har set Lis Sørensen live de seneste år, har oplevet hvordan hun efterhånden har skabt sin helt egen niche på den danske scene. Lis Sørensen er simpelthen i sit livs form og formår aften efter aften, sammen med sit stærke og velspillende band, at give nyt liv til de mange markante sange fra en lang karriere. Det er ikke tilfældigt at netop Lis Sørensen har fået tilnavnet ”Hjertets sangerinde”.  Den store stemme når det yderste af spillestedet og gør indtryk på enhver der lytter - og direkte fra hjertet synger hun den perlerække af nye og gamle klassikere, der er kernen i hendes koncerter og som stadig strømmer fra landets radiostationer: ”Mine øjne de skal se”, ”Stille før storm”, ”Verden er i farver”, ”Tæt på ækvator”, ”Fuld af nattens stjerner” og ”Indtil dig igen”, for bare at nævne nogle få…

Se kontaktoplysninger