/media/7200/poul-krebs.png

Poul Krebs

Torsdag 6. august

Det er 25 år siden, at gennembrudsalbummet "Små Sensationer" satte to streger under Poul Krebs' navn i hele Danmark. Forvent en koncert med masser af genhør fra netop dét album!

I 1995 udsendte Poul Krebs albummet ”Små sensationer”. Det kom til at gøre en enorm forskel i hans karriere – og rummede numre som ”Sådan nogen som os”, ”Morrison, Dylan og Elvis”, ”Prinsessen af Aalborg”, titelnummeret, ”Vinden danser” og ”Leidse Plein”. Uopslidelige sange, der siden har været spillet ved hans koncerter, er blevet roteret flittigt i radioen og som hele tiden opdages af nye lyttere. Nu fejrer Poul Krebs albummets 25 års jubilæum med en række koncerter rundt i Danmark – og når han fortsætter turen under åben himmel hen over sommeren, bliver det igen med fokus på sangene fra hans største album, men selvfølgelig i godt selskab med andre gode og store sange fra den efterhånden lange karriere. 

Poul Krebs har haft masser af medvind de seneste år. I starten af 2014 kom succes-albummet "Asfalt", der bl.a. rummede Lisa Nilsson-duetten "Vi tog heldigvis fejl". Samme efterår høstede Poul Krebs ros for sine flotte udgaver af andres sange i TV-2-serien "Toppen af Poppen". Året sluttede med endnu en succes, da Sonys Greatest Hits album "Sådan nogen som os – og alle de andre" gik direkte ind som #2 på salgslisten og endte med at give Krebs endnu en guldplade til samlingen. I 2015 udgav Poul Krebs og Michael Falch endelig deres længe ventede fælles album under titlen "På tomandshånd". Albummet blev en af årets største succeser, og KrebsFalch, som de to kaldte sig i fællesskab, fulgte op med næsten to års turnevirksomhed, hvor de begejstrede titusindvis af publikummer såvel indendørs som ved sommerfestivaler og open air koncerter landet over.

I 2017 var det endelig tid for Poul Krebs til igen at udgive et solo-album – og der blev taget godt imod "Maleren og delfinerne på bugten", ved udgivelsen i september. Albummet gik direkte ind på førstepladsen af listen over de mest solgte albums i Danmark, var #1 på iTunes, fik fine anmeldelser i dagbladene – og ikke mindst masser af begejstrede meldinger fra publikum. I 2019 kom fællesalbummet ”Sange på rejse”, med den norske ven og kollega Henning Kvitnes, der blev fulgt op af en stor turne i både Danmark og Norge.

Til 2020 koncerterne har Poul Krebs som vanligt et stærkt og velspillende hold i ryggen med Palle Hjorth (tangenter), Rasmus Valldorf (trommer), Andreas Kaehne (guitar), Mads Reinholdt (guitar) og Troels Skjærbæk (bas) - og indspillet i godt selskab med netop dem, udgav Krebs i februar, nærmest uden forvarsel, sit 25. album (alt iberegnet) kaldet "Ingen grænser for kærlighed".

Se kontaktoplysninger