/media/7149/rasmus-seebach.png

Rasmus Seebach

Lørdag 8. august

Hemmeligheden: "Pop uden pis", som de engang skrev i Gaffa i en Seebach-koncertanmeldelse.

”Efter min første Skanderborg Festival, hvor jeg havde stået foran 20-30.000 mennesker og haft min nok største oplevelse nogensinde, kan jeg huske, at der var en journalist i nyhederne, der sagde, at jeg nok bare var en døgnflue.” (Rasmus Seebach til BT, november 2019)

Well, den der journalist tog ret meget fejl – og dette efterår kunne Rasmus Seebach udgive albummet ”Tak for turen”, hvor han samlede op på ti års fantastisk karriere, med både en række af de største hits so far og en håndfuld nye numre, som bl.a. de nye singlehits ”Lovesong” og ”Beautiful”. 

I 2017 kom Rasmus Seebachs femte album "Før vi mødte dig". Det gik ikke bare nummer 1 på hitlisten – men gjorde det med salgstal, der var større end resten af Top 60 tilsammen! Og da årslisten blev udsendt, havde han lavet det andet mest solgte i DK i 2017, kun overgået af Ed Sheeran... "Før vi mødte dig" var Rasmus Seebach i det reflekterende hjørne – i duet med sin far på dennes gamle nummer "Andeby" og med tanker over sit eget nye liv som far. Og med nye hits som "2017", "Farfar sang" og "Bli'r her lidt endnu" som potentielle tilføjelser til den sætliste, der igen viste sig at være det perfekte udgangspunkt for masser af koncerter landet over.

"Verden ka' vente", kaldte Rasmus Seebach i 2015 sit fjerde soloalbum. Det var endnu et stærkt udspil fra de seneste års mest populære danske popsnedker, og båret af nye træffere som "Uanset" og "Lille store verden" har det efterhånden solgt seks gange platin og dermed cementeret den enorme succes, der har været Ramus Seebach til del de sidste otte år.

Med solodebuten "Rasmus Seebach" (2009) lavede Rasmus Seebach ikke bare nyere poptids mest solgte danske album (220.000 solgte and counting...) – han tangerede også Kim Larsens mangeårige rekord, da albummet i efteråret 2010 rundede 24 uger på førstepladsen af hitlisten! Singler som "Engel", "Den jeg er" og "Glad igen" blev flittigt roteret fra de danske radiostationer, og det blev blandt andet til P3 Guld og hele tre Zulu Awards. 

At det hverken var tilfældigt eller en enlig svale var tydeligt at se, da Rasmus Seebach i oktober 2011 sendte sit andet soloalbum "Mer' end kærlighed" på gaden. Albummet solgte mere end 40.000 eksemplarer på bare en uge og har hen ad vejen nået samme kommercielle højder som debuten. Singler som "Mine øjne" og "Millionær" blev nye favoritter på både radiostationer og blandt publikum, og live var magien intakt med udsolgte huse og storsyngende publikummer overalt. Og så da lige fire Danish Music Awards på toppen!

"Seebachs tredje album er perfekt: Alle sange hitter." Sådan lød overskriften i BTs seks-stjernede anmeldelse af "Ingen kan love dig i morgen", der kom på gaden i slutningen af 2013. Med dét begik Rasmus Seebach et af de sjældne hit-hat-tricks – og kunne igen debutere på førstepladsen af hitlisten med et salg på omkring ufattelige 60.000 eksemplarer. Altså bare på den første uge. Nye singler som "Olivia" (Zulu Awardiseret som Årets Danske Hit), "Øde ø", "Sandstorm" og titelnummeret var herfra nye kandidater til sætlisten.

Se kontaktoplysninger