/media/7133/tove-lo.png

Tove Lo

Lørdag 8. august

Med internationale hits som ”Habits (Stay High”)”, ”Cool Girl”, ”Talking Body”, ”Disco Tits”, ”Glad He´s Gone” og ”Talking Body”, har Tove Lo skrevet sig ind i den fornemme række af svenske artister med appel til hele verden.

Tove Lo debuterede i 2012 med den selvudgivne single ”Love Ballad”, der året efter blev fulgt op af ”Habits (Stay High)”. Begge var at finde på debutalbummet ”Queen Of The Clouds”, der udkom i 2014 og gik Top 20 både i US og UK. I 2016 kom ”Lady Wood” der, drevet af nye stærke singler som "Cool Girl" og "True Disaster, gik op som #1 i Sverige og #11 i USA. ”Blue Lips” (en slags søsteralbum til ”Lady Wood”) kom i 2017 og rummede bl.a. singlehittet ”Disco Tits”. Seneste udspil fra Tove Lo er 2019-albummet ”Sunshine Kitty”, hvor hun bl.a. synger duet med disco-ikonet Kylie Minogue. 

AllMusic.com har beskrevet Tove Lo med ordene: “Her reputation for confronting the darker side of love and relationships with thoughtful, provocative and catchy songwriting” – og i Politiken indfangede man den feministiske sangskrivers store hit ”Cool Girl” med beskrivelsen: ”Tove Lo udviser klassisk svensk popsnilde med intelligent dobbeltbogholderi. Nemlig med et pophit, der handler mere om tvivl og skam end om tro, håb og fuckability. Samtidig med at en sexet ’Cool Girl’ sætter spørgsmålstegn ved Den Kvindelige Popstjerne som sexet figur.” Gennem karrieren har Tove Lo også markeret sig som en efterspurgt co-writer og samarbejdspartner, hvad navne som Coldplay, Charli XCX, Nick Jonas, Lorde, Ellie Goulding og Icona Pop har nydt godt af.

Se kontaktoplysninger