/media/7259/anton-walter-smukfest-2020.jpg

Anton Walter

Spilledag TBA

”Denne kunstner har leveret sin musik med så selvsikker en wauw-faktor, at der ingen tvivl har været om hans talent. Fremførelsen, teksten og energien har overbevist os om, at han har fortjent at vinde, og vi glæder os til at se hans udvikling og fremtid i dansk musik.”

Den unge sanger og sangskriver Anton Walter var i 2019 den klare vinder af vores Live Camp – og ovenstående er dommerpanelets begrundelse for valget af netop ham. Som nysgerrig popelsker eller fan kan man glæde sig til en energifyldt og velspillende liveoplevelse med en selvsikker ung mand i front.

Anton Walter skriver popsange om at være ung midt i byen – det er tekster om den forvirrende ungdomskærlighed, og Walter formår at omfavne både festerne og de tunge tanker, der kan følge med efter lidt for lange nætter. Med sange som ”Min dag”, ”Om et år” og ”Bedre med hinanden”, har Anton Walter allerede vakt opsigt på streamingtjenesterne, har fået airplay og sideløbende har publikum kunne opleve den charmerende sanger ude på spillestederne, hvor han bl.a. har kunnet opleves som support på Hugo Helmigs store danmarksturne.

Se kontaktoplysninger