/media/7196/artigeardit.png

Artigeardit

Spilledag TBA

2020 har været et vildt år for Artigeardit, hvor den unge rapper for alvor har bevist at han hører til i DK’s A-liga med den nylige nominering til P3 Gulds hovedpris.

I starten af 2020 udgav den produktive stjerne i dansk hiphop sit andet album ’IDIOT’. Siden da har han fuldt op med en række successingler, som P3 Uundgåelige-hittet ’Den Værste’ og popballaden ’I Nat’ med Medina. Artigeardit har netop udgivet EP’en ’ELEV4TORMUSIK’, der har fået 5 stjerner af GAFFA, som skriver: ”Hvis den unge erobrer af dansk rap kan bevare sit momentum fra ELEV4TORMUSIK, så er der et mesterværk i vente.”.

"Han gik modigt ind i sit eget repertoire, fandt de helstøbte nuancer, sin kernekvalitet af at være en vidunderlig rapper, og hele salen var underholdt og skrålende med fra start til slut. Hvis det her er at være en artig dreng i hip hoppens tegn og være nede med det, så er jeg fan med stort F.”

Artigeardit udsendte i 2018 debutalbummet ”Vilde dage” og i februar kom #2 med titlen "Idiot". Det mente Soundvenue nu ikke at han var - og magasinets 5 stjernede anmeldelse blev opsummeret med ordene: "Artigeardits andet album er en fortælling om vejen til toppen. Men der er ridser i lakken på selvfortællingen, og det er i erkendelsen af det uperfekte og i den konstant tosidede lyrik, at han skinner igennem."

Se kontaktoplysninger