/media/7814/bersaerk.png

Bersærk

Spilledag TBA

”Særdeles hårdtslående stonerrock spillet med muskler og intensitet…” (Politiken).

I 2012 opstod Bersærk, der er kendt for at spille tung, solid rock, og formår at komme ud over landets grænser, hvor deres budskab forstås og tages ind af fans så langt væk som Canada og Australien. 

Bersærk debuterede i 2015 med ”Mulm”, af Hevaymetal.dk beskrevet som ”et voldsomt stilsikkert debutalbum. Tungt, iørefaldende og samtidig et album som burde række langt, langt ud over metalscenen.” I 2018 kom det andet album ”Jernbyrd”. Her gik kombinationen af tung og hård rock og danske tekster med lån fra mytologien op i en højere enhed – og både herhjemme og i udlandet var der massevis af roser til bandet. Med deres tredjealbum, der udkom i foråret 2020, og deres førstesingle “Balders bål” har vi helt sikkert noget godt i vente til deres optræden på Smukfest til sommer. 

Bersærk har igennem de sidste 6 år, i bedste hedningestil, brændt de danske spillesteder ned til grunden, og har med deres intense og energiske liveoptrædender, og medrivende, dansksprogede tekster, indtaget landet. Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, og hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige.

Se kontaktoplysninger