/media/7833/david-guetta.png

David Guetta

Onsdag d. 4. august

Den verdenskendte DJ David Guetta kommer endnu engang til Smukfest, der uden tvivl har et gigantisk brag af en koncert i vente! 

David Guetta besøgte Smukfest for første gang tilbage i 2012, hvor han indtog skoven foran et ekstatisk publikum. Berlingske beskrev skrev koncerten: "Flere gange under nummeret (red. Titanium) overdøvede publikums sang de ellers ret høje toner fra mixerpulten. Og et sandt hav af arme gjorde publikum til en levende organisme i en sand rus af en fest. Sikke en start. Begyndelsen tog ikke kun de fremmødte med storm, men også David Guetta, der stod bag en flere meter høj DJ-pult omringet af lys fra storskærme, konfettikanoner og tårnhøje flammer, virkede oprigtigt benovet over det store fremmøde og den flotte, nærmest hysteriske, velkomst." 

David Guetta understregede dengang overfor publikum, at han var ked af, at han ikke havde spillet i Skanderborg noget før, og nu kommer han heldigvis tilbage for at give skoven endnu en fantastisk oplevelse 💥

David Guetta har efterhånden været i branchen i to årtier, og har for alvor domineret sit felt siden han med albummet 'One Love' fra 2009, der blandt andet indeholdt megahittene 'Memories' med Kid Cudi, 'Sexy Bitch' med Akon og 'When love takes over' med Kelly Rowland, strøg direkte ind på hitlisternes førstepladser. Siden da er det  kun gået op for franskmanden, der i 2019 for anden gang blev kronet som 'The World's No.1 DJ' i onlinemagasinet 'DJ Mag's annual Top 100 DJs poll'. Og med over 10 billioner streams, 50 millioner solgte albums, to Grammys og et utal af platin og guldcertificeringer giver det rigtig god mening! 

Listen over kunstnere, David Guetta, har arbejdet sammen med, er lang og inkluderer blandt andre Sia, Justin Bieber, Rihanna, Lady Gaga, Nicki Minaj, Snoop Dogg, Usher, John Legend, Ariana Grande, J Balvin, Anne-Marie, Madonna, og Avicii. Der er altså lagt i ovnen til en hitparade uden lige, når han rammer skoven til sommer. 

Senest hostede David Guetta en række 'United at Home' koncerter, der blev streamet live fra fire storbyer rundt om i verden ud til næsten 100 millioner seere. Her kan du se hans koncert fra Louvre i Paris ⚡️

Se kontaktoplysninger