/media/7798/drew-sycamore.png

Drew Sycamore

Spilledag TBA

2020 blev på mange måder et uforglemmeligt år, men for Drew Sycamore var det også året, hvor hun brød igennem på den danske musikscene og scorede to No. 1 hits med 'Take It Back' og 'I Wanna be Dancing', der begge har ligget på airplaycharten i flere måneder - og det gør de stadig ⚡️ Derudover blev hun sidste år også nomineret i to kategorier til Danish Music Awards som 'Bedste Nye Navn' og 'Bedste Nye Live Navn'.

Året gav også ro til skabelsen af en masse nye sange, der munder ud i en albumudgivelse i foråret 2021. Det kommende album 'Sycamore' har Drew indspillet sammen med producer-brødrene Frederik- og Fridolin Nordsø samt sangskriver Lasse Boman, der også alle var med indeover det anmelderroste debutalbum ”Brutal” fra 2019.  Drew imponerede med albummet 'Brutal' og Gaffa, der beskrev det sådan: "Det er ikke kun sangene, der er spækket med paradokser og kontrastfulde elementer – også Drew selv byder på en hel del; på den ene side er hun blid og graciøs, som i sit remake af Marios 00’er-hit ”Let Me Love You”, mens hun andre gange er skiderå og sprængfarlig. Særligt på ”28” og ”Hard To Love You” driver en mere direkte energi af kraftfulde klangfarver tilsat en rå attitude med associationer tilbage til fordums teenageoprør. Og det er fedt. Mega fedt. Hver side, hver sin beruselse".

Hendes helt nye single ”45 Fahrenheit Girl", en vampyr-love story, som i en flot visualisering af sangen understreger ambitionerne med en sublim musikvideo, er skudt over tre dage på syv lokationer rundt i Nordsjælland i bidende kulde i januar.  Drew Sycamores nye album ”Sycamore,” udsendes 28. maj 2021. 

 

Se kontaktoplysninger