/media/7709/foel-som.png

Føl som

Spilledag TBA

Rapperen, Emmanuel Matongo og produceren, Frederik Reese, udgør tilsammen den dynamiske duo Føl som. ”For os betyder dét at være følsom, at vise sin sande kulør, og gøre sin menneskelige fejlbarlighed til sin styrke,” udtaler de unge herrer sig om deres eget projekt. Drengene kommer fra Aarhus og Aalborg og fandt hinanden på det populære sociale medie, Instagram, fordi de begge havde et ønske om at eksperimentere mere med musikken.

Duoens debutsingle ”Mit blod” udkom i efteråret 2019. Her rimer ord som virkelighedsflugt på plastikkop, og vokalen er bundet sammen af et afbrudt men alligevel flydende beat, der skaber en eftertænksom kontrast mellem lyd og stilhed.

I 2020 vandt Føl som DR’s Karrierekanonen ud af i alt 1560 kunstnere, der indsendte deres musik. Tidligere vindere af Karrierekanonen tæller bl.a. The minds of 99, Magtens Korridorer og Marie Key. Som et led i talentudviklingen skal Føl som spille på Smukfest 2021 og servere en god portion emotionel hip hop for publikum i skoven.

Se kontaktoplysninger