/media/7800/fyr-og-flamme.png

Fyr & Flamme

Spilledag TBA

Fyr & Flamme er duoen, der får dig til at savne og elske højt hår, glimmer i øjenkrogen, uskyldig kærlighed og mænd i farverige skjorter. Den enorme opmærksom på deres talent kom, da de udsendte deres debutsingle "Menneskeforbruger," som i den grad er med til at genoplive den danske pop fra 80'erne. Både Jesper Groth og Laurits Emanuel er da også vokset op til lyden af 80'ernes største pophits, som de lade sig inspirere af. 

Fyr & Flammes ene halvdel er musiker Laurits Emanuel, som er den ene af to forsangere i bandet The Grenadines, lynsangskriver på R4dio – tidligere på Radio24syv. Den anden halvdel er skuespilleren Jesper Groth, som blandt andet er kendt fra Sygeplejeskolen, Stormester, Klaphat og Parterapi.

Debutsingle-succesen resulterede i airplay hos både P3 og P4, 2,4 mio streams, førstepladsen på "P3 lisen," og ikke mindst en pladekontrakt med Universal Music. Siden da har de udgivet endnu to singler: 'Kamæloen', der ligesom deres første hit blev varmt modtaget af danskerne, og det nyste skud på stammen 'Øve os på hinanden', der førte dem direkte ind på 1. pladsen ved årets mest glimmerfyldte show: Vores allesammens Melodi Grand Prix ✨

Se kontaktoplysninger