/media/7818/hugorm.png

HUGORM

Spilledag TBA

HUGORM er et dansk rockband bestående af trioen Simon Kvamm (forsanger), Árni Bergmann (trommeslager) og Morten Gorm (guitar). Det er  rockmusik, der trækker på elementer fra både hiphop og metal. Ifølge Simon Kvamm handler Hugorm om at "rase ud, rense ud og ikke mindst spasse ud", og han beskriver musikken på følgende vis: "Hvor lækkert ville det ikke smage, hvis man hældte noget Massive Attack og noget Malk de Koijn og noget Prodigy og noget Love Shop og noget Post Malone i samme gryde??!!"  

Det er gået rigtig stærkt for det danske rockband. På under et år har Hugorm udgivet en EP, to singler, et album og er blevet signet hos Warner Music. I januar 2020 udgav de deres debut-EP, 'FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT', og i oktober 2020 kom deres første album 'KOM VI FLYGTER', som blev modtaget godt af anmelderene, med 4 stjerner i Soundvenue og hele 5 stjerner i Gaffa, der beskrev albummet: "KOM VI FLYGTER skubber grænserne for, hvordan et dansk rockalbum kan lyde i 2020, der lige så vel kan være sjovt som alvorligt, og spydigt som sårbart. Hugorm lefler ikke for tidens punkrocktrend, men kombinerer musikalske chancer med den kvammske kerne. Resultatet er et helstøbt, ærligt og provokerende album, der er en kærlig reminder om, hvad du skal flygte fra, og hvad du skal kæmpe for. Svaret på begge spørgsmål er dig selv". Til efteråret drager de på dansk turné, der bliver sparket godt i gang, når de besøger Smukfest til sommer.

Gaffa fortsætter med at opsummere meget fint, hvad du kan forvente af en koncert med HUGORM: ”Det er meta på den der nu-trækker-vi-et-stilistisk-træk-fra-standupcomedyen-og-gør-den-til-rygraden-i-en-bersærkergang-rockkoncert. Det er simpelthen genialt, intet mindre.” 

Du kan få en smagsprøve på, hvad der er vente her, hvor HUGORM optræder til Gaffaprisen 2021 sammen med Benjamin Hav, der er featuring på nummeret 'DER ER SKET NOGET' fra deres nyeste album. 

Se kontaktoplysninger