/media/7279/joyce-smukfest-2020.jpg

Joyce

Spilledag TBA

'Det er svært at forestille sig en verden, hvor Joyce ikke bliver en institution i dansk rock'

Sådan udtaler musikmagasinet Soundvenue sig om det hårdtslående postpunk / rock-band Joyce. Bandet består af fem drenge fra Roskilde: frontmand og producer Sebastian Wegener, guitarist Oscar Engel Libonati, bassist Albert Louis Mose, trommeslager Casper Winther Hansen og Søren Bang på synth. Fem fyre i 20’erne. De befinder sig lige der, hvor der er allermest at kæmpe for, både i karrieren og livet, og det afspejles i musikken. Bandet blev startet i 2019 og indledningen til deres forestående - og allerede igangsatte - musikalske karriere er derfor gået rigtig hurtigt.

Frugterne af det første års hårde arbejde skulle i dag have været plukket og fejret med en koncert på bl.a. Roskilde Festival og Smukfest, havde det ikke været for corona. Men Joyce er ikke et af de bands, der gik i hi på grund af virussen - de udgav tværtimod et enormt anmelderrost debutalbum, Formskifter, der har fået masser af airtime på især P3.

"Vores debutalbum er kulminationen af vores første år sammen som band: En indkapsling af vores fælles drømme, tanker, nedture og opture, branderter, passion, venskab, vores liv. Det er gået stærkt, og vi har bare redet med på bølgen - det har været for sygt og det er kun starten!" - Sebastian Wegener, Joyce

Se kontaktoplysninger