/media/7802/lis-soerensen.png

Lis Sørensen

Spilledag TBA

Enhver, der har set Lis Sørensen live de seneste år, har oplevet, hvordan hun efterhånden har skabt sin helt egen niche på den danske scene.

Efter succesen i ’Toppen af Poppen’ i 2018 og Anne Sanne Lis turnéen i 2019, der det år rundede Smukfest af med et brag, udgav Lis Sørensen i efteråret 2019 den nu anmelderroste selvbiografien ”Jeg er kommet for at synge” sammen med Danni Travn. Det er beretningen om sømandsdatteren fra Brabrand, der over fire årtier har vundet stor plads i danskernes hjerter med et imponerende repertoire af hits. I foråret 2020 vendte Lis Sørensen igen hjem i vante omgivelser – som solist med sit eget fantastiske band. 2020 blev også året, hvor Lis Sørensen igen gik i studiet for at lave nye soundtracks til danskernes liv.

Lis Sørensen er i sit livs form og formår konstant, sammen med sit stærke og velspillende band, at give nyt liv til de mange markante sange fra en lang karriere. Det er ikke tilfældigt at netop Lis Sørensen har fået tilnavnet ”Hjertets sangerinde”.  Den store stemme når det yderste af spillestedet og gør indtryk på enhver der lytter - og direkte fra hjertet synger hun den perlerække af nye og gamle klassikere, der er kernen i hendes koncerter og som stadig strømmer fra landets radiostationer: ”Mine øjne de skal se”, ”Stille før storm”, ”Verden er i farver”, ”Tæt på ækvator”, ”Fuld af nattens stjerner” og ”Indtil dig igen”, for bare at nævne nogle få…

Her er i sandhed en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene. Med sin varme og stærke vokal i centrum, favner Lis Sørensen et bredt publikum, og en aften i hendes selskab er både en rejse ned ad memory lane, og en energisk oplevelse af øjeblikket. I 2019 blev hun hyldet for sit fantastiske aftryk på dansk musik med DMAs ærespris, som hun modtog med et "det er kraftedeme på tide", hvilket vi kun kan være enige i! Senest udgav hun i oktober 2020 singlen "Hvis ikke nu, så hvornår?", som hun skrev til den danske film "Madklubben", der kom ud sidste år. 

Se kontaktoplysninger