/media/7147/medina.png

Medina

Spilledag TBA

Mon ikke vi kan regne med en god omgang fest, fællessang og magi, når Medina vender tilbage til bøgeskoven? Streamingtallene taler for sig selv - popdronningen er mere populær end nogensinde efter sin markante medvirken i 2019-udgaven af Toppen af Poppen og den nyligt udgivne liveplade fra 2020 - "Det Bliver Altid Forår"-

Med sange som ”Jalousi”, ”Elsk mig”, ”Velkommen til Medina”, ”Synd for dig”, ”12 dage”, ”Giv slip”, ”Når intet er godt nok”, ”kl. 10”, ”Mest ondt”, ”Vi to”,  ”Det smukkeste”, ”Elsk mig”, duetten med Hjalmer ”Folk som os” og senest både den dansksprogede ”Sir det ikke” og de engelske ”Who Do You Love” og ”Holding On” (i selskab med Zookeepers), har Medina ikke bare været blandt de mest spillede artister på de danske radiostationer, mest populære livekunstnere og mest downloadede og streamede navne – hun er via sin sans for stil og performance også blevet et decideret dansk stil-ikon af den sjældne slags.

Eller som Anne Linnet også sagde, da hun i 2016 læste begrundelsen for Medina som modtager af æresprisen ved Danish Music Awards: ”Der er ikke nok kvinder i dansk musik. Men de kvinder, der er her, er som regel fyrtårne, der bevæger og inspirerer os andre. Det gælder ikke mindst dig. Du tør at være sårbar. Du tør at være stærk. Og du har samtidig fået os til at danse som få…”

Se kontaktoplysninger