/media/7200/poul-krebs.png

Poul Krebs

Spilledag TBA

Det er 25 år siden, at gennembrudsalbummet "Små Sensationer" satte to streger under Poul Krebs' navn i hele Danmark. Og for at få den helt rigtige stemning frem til jubilæumsturen, samlede Poul Krebs i januar 2020 sit tour-band i de rå og rustikke rammer i en kælder i Aarhus og indspillede det nye album "Ingen Grænser for Kærlighed" på præcis samme måde som ”Små sensationer” blev det dengang: Med alle musikerne i samme åbne rum, så lidt teknik som muligt og ingen hovedtelefoner, men store monitors med det samlede output til alle musikere. Så er stilen lagt til koncerterne i 2020 og 2021!

I 1995 udsendte Poul Krebs albummet ”Små sensationer”. Det kom til at gøre en enorm forskel i hans karriere – og rummede numre som ”Sådan nogen som os”, ”Morrison, Dylan og Elvis”, ”Prinsessen af Aalborg”, titelnummeret, ”Vinden danser” og ”Leidse Plein”. Uopslidelige sange, der siden har været spillet ved hans koncerter, er blevet roteret flittigt i radioen og som hele tiden opdages af nye lyttere. Nu fejrer Poul Krebs albummets 25 års jubilæum med en række koncerter rundt i Danmark – og når han fortsætter turen under åben himmel hen over sommeren, bliver det igen med fokus på sangene fra hans største album, men selvfølgelig i godt selskab med andre gode og store sange fra den efterhånden lange karriere. 

Poul Krebs har haft masser af medvind de seneste år. I starten af 2014 kom succes-albummet "Asfalt", der bl.a. rummede Lisa Nilsson-duetten "Vi tog heldigvis fejl". Samme efterår høstede Poul Krebs ros for sine flotte udgaver af andres sange i TV-2-serien "Toppen af Poppen". Året sluttede med endnu en succes, da Sonys Greatest Hits album "Sådan nogen som os – og alle de andre" gik direkte ind som #2 på salgslisten og endte med at give Krebs endnu en guldplade til samlingen. I 2015 udgav Poul Krebs og Michael Falch endelig deres længe ventede fælles album under titlen "På tomandshånd". Albummet blev en af årets største succeser, og KrebsFalch, som de to kaldte sig i fællesskab, fulgte op med næsten to års turnevirksomhed, hvor de begejstrede titusindvis af publikummer såvel indendørs som ved sommerfestivaler og open air koncerter landet over.

I 2017 udgav Poul Krebs igen et længe ventet solo-album – og der blev taget godt imod "Maleren og delfinerne på bugten", ved udgivelsen i september. Albummet gik direkte ind på førstepladsen af listen over de mest solgte albums i Danmark, var #1 på iTunes, fik fine anmeldelser i dagbladene – og ikke mindst masser af begejstrede meldinger fra publikum. I 2019 kom fællesalbummet ”Sange på rejse”, med den norske ven og kollega Henning Kvitnes, der blev fulgt op af en stor turne i både Danmark og Norge.

Poul Krebs har som vanligt et stærkt og velspillende hold i ryggen med Palle Hjorth (tangenter), Rasmus Valldorf (trommer), Andreas Kaehne (guitar), Mads Reinholdt (guitar) og Troels Skjærbæk (bas).

Se videoen herunder, hvor to store festivalhjerter brugte sommeren på at bygge en mini-udgave af Bøgescenerne - og desuden printede 3D-figurer af Poul Krebs m. band. Det hele blev til en ganske finurlig video, hvor du kan opleve masser af Poul Krebs live-numre imellem byggeriet. God fornøjelse! 

Se kontaktoplysninger