/media/7711/queen-machine.png

Queen Machine

Spilledag TBA

Anført af den storsyngende Bjarke Baisner har Queen Machine igennem mere end 10 år og ved et trecifret antal koncerter sat ild i publikum.

Vi taler altså om et band med masser af liveerfaring og med det, de selv kalder: "den mest velsmurte gennemgang af Queens fantastiske bagkatalog af sange, præsenteret som var man på selveste Wembley". 

Det er snart 30 år siden, de originale Queen mistede deres på alle måder unikke forsanger Freddie Mercury, der døde i 1991. Men var interessen for Queen ikke stor i forvejen – så pustede 2018-filmen ”Bohemian Rhapsody” da lige yderligere til ilden. Og det siger noget om sangenes og bandets langtidsholdbarhed, at man også her i 2020 kan give koncerter landet over som coverband med kun Queen-sange på repertoiret. Queen Machine tør prøve kræfter med både de store armbevægelser og den højloftede musik fra originalerne. Tjek selv om de holder, hvad de lover, sangene kender du helt sikkert, og Queen Machine giver dig hele udtrækket: Fra storladne megahits som "We Will Rock You" og "I Want To Break Free" - over de følelsesladede ballader som "Somebody To Love" og til dem, der bare skal være der, som "Bohemian Rhapsody" og "We Are The Champions".

Se kontaktoplysninger