/media/7740/sp-just-frost.png

SP-JUST-FROST

Spilledag TBA

En tilbagevendende trio tørster efter musikken igen – just lige som alle os andre oven på nedlukningsblues. Det tredelte team SP-JUST-FROST består af Henrik SP Schou Poulsen på bas, Esben Just på vokal og piano samt Søren Frost på trommer. De har allerede spillet sammen i mere end 20 år og beskriver selv deres musik som ”dybt charmerende New Orleans mix af funk, rhytm & blues, jazz og rock’n’roll”.

De tre herrer har både brygget tekster på engelsk og dansk – herunder sange som ”Bryggen” og ”Charmetrold”, der er blevet publikumsfavoritter på de danske festivaler og klubscener. Over seks fuldfede albums er det blevet til gennem årene, samt en masse singler, EP’er og endda julespecials – så er man da ved at være rutineret rock’n’roll.

Efter lidt udskiftninger undervejs i karrieren og et pitstop i 2011 har de tre herrer sørget for at holde godt gang i musikmaskineriet op til bandets genforening. Henrik SP har turneret rundt med Gnags, Esben Just har spillet solokoncerter, og Søren Frost har passet sit arbejde i DR’s Bigband. Nu er der igen samling af tropperne, der glæder sig til at spille på Smukfest i 2021.

Se kontaktoplysninger