/media/7804/suspekt.png

Suspekt

Spilledag TBA

Da Danmark blev Suspekt, skete der noget i det danske musikland. Trioen med de selvudnævnte proletarer fra Albertslund har i løbet af de seneste år manifesteret sig selv som ét af de absolut stærkeste acts. Når Suspekt går på scenen, er det altid med en agenda om at overraske, overgå og oversvømme publikum med deres intelligente lydbillede og liderlige tilstedeværelse. Og Smukfest, der efterhånden er blevet lidt af en hjemmebane for drengene, bliver på ingen måde en undtagelse. 

2020 blev trods udfordringer også et ret fantastisk år for gruppen, der blandt andet lavede deres egen dokumentarserie ’SUSPEKT’ med TV2, der følger de tre gutter det halve år, der leder op til udgivelsen af deres syvende album "Sindssyge ting": Et album indeholdende de dominerende singler Vil Du Med….’ft. Tessa og Gonzo, hvoraf sidstnævnte vandt en pris for ’Årets Hit’ ved Zulu Awards 2020. I november modtog gruppen til Danish Music Awards prisen for årets danske gruppe, hvor de sammen med Tessa også optrådte med deres fælles single. ’Sindssyge ting’ begejstrede anmeldere såvel som fans, og Soundvenue beskrev det således; "Suspekt rapper nok engang om sex, druk og stoffer, men denne gang sker det med en reflekteret indgangsvinkel, hvor gruppen konfronterer den dødsangst, som deres hedonistiske livsstil fremprovokerer. Resultatet er gribende". 

Men det er også et album, som endnu ikke har fået et liv på scenen, hvorfor ønsket om altid at give publikum i Bøgeskoven en oplevelse af ekstase og intensitet blot står endnu stærkere i år og selvsagt vil kulminere i et overflødighedshorn af energi og kærlighed mellem tilskuer og Suspekt!

Se kontaktoplysninger