/media/7823/velvet-volume.png

Velvet Volume

Spilledag TBA

De fleste der lytter til rockmusik i Danmark, har efterhånden stiftet bekendtskab med Velvet Volume. Bandet er især kendt for deres energiske koncerter, og deres intensefremtoning på scenen.Trioen Velvet Volume, der består af de tre danske søstre Noa, Naomi og Nataja Lachmi, forfører lytteren med deres energiske rock og dramatiske attitude, hvilket fremstår tydeligere end nogensinde på deres album 'Ego’s Need', der kom på gaden i maj 2020. Singlerne 'Lonely Rider', 'Carry' og 'Sunny LA' fra deres albummet, har allerede været i massiv rotation på P6 BEAT. 2020 bød også på en helt speciel Danmarks tour med et særligt akustisk sæt. 

Velvet Volume blev dannet i 2013 og debuterede samme år på Grimfest. I 2014 udgav de sammen med The Blue Van singlen 'Better Together' – og i efteråret 2015 kom singlerne 'Running Wild' og 'I Think I Need You', der gav spilletid hos P4 og P6 Beat. I 2015 var Velvet Volume bl.a. support for The Raveonettes og The Blue Van. De var blandt de medvirkende i tv-transmitterede shows som P6 Beat Rocker Koncerthuset, Kronprinseparrets Priser og Gaffa Prisen og var på plakaten ved festivaler som Danmarks Grimmeste, Alive og Uhørt – og opturen fortsatte i 2016 med endnu flere koncerter og nye singler som 'Here Comes The Man' og 'Honey'.

I 2017 var det endelig tid til at sende debutalbummet på gaden – og med 'Look Look Look' indfriede de tre søstre Lachmi de store selvskabte forventninger. Sange som titelnummeret, 'Leap Into Heaven', 'Pretty in Black' og 'Honey' var både livefavoritter og i høj rotation på P6 Beat, en af Velvet Volumes trofaste støtter. Gaffa kaldte albummet "et godt bud på, hvordan Spice Girls ville lyde, hvis de lavede en plade med Alice In Chains som backingband", mens Information skrev om et udspil "… hvor den rå energi både fungerer som et afløb og et udtryk for en uregerlig kropslighed. Mens de ungdommelige seksuelle spændinger skriger med i de dirrende overtoner fra guitaren." 

Se kontaktoplysninger