/media/8428/bersaerk_banner.png

Bersærk

Spilledag TBA

”Særdeles hårdtslående stonerrock spillet med muskler og intensitet…” (Politiken).

Bersærk debuterede i 2015 med ”Mulm”, af Hevaymetal.dk beskrevet som ”et voldsomt stilsikkert debutalbum. Tungt, iørefaldende og samtidig et album som burde række langt, langt ud over metalscenen.” I 2018 kom det andet album ”Jernbyrd”. Her gik kombinationen af tung og hård rock og danske tekster med lån fra mytologien op i en højere enhed – og både herhjemme og i udlandet var der massevis af roser til bandet. Bersærk er ikke mindst kendt som et suverænt liveband, og det er undervejs blevet til koncerter på både Copenhell og Roskilde, i Tyskland og Norge og som support for navne som Red Fang, EYEHATEGOD, Monster Magnet og Baroness.

Bersærks nye album ‘SOL’ er en ambitiøs og episk plade, der viser nye sider af bandet og beskriver menneskets kamp gennem krig, død og forfald for omsider at nå til genfødsel og sejr. De ti nye sange på ‘SOL’ udspiller sig som altid i Bersærks mytiske univers, hvor fortidens nordiske livsverden får nyt liv i en nutidig kontekst, alt sammen energisk tilvejebragt af bandets groovende melodiske tung-rock og alsidige sangskrivnings-talent.

Da Dizzy Mizz Lizzy sidste år skulle have spillet deres arena-koncerter rundt omkring i Danmark, var det med Bersærk som special guests. Touren er blevet flyttet til 2022, og heldigvis følger Bersærk med! Om valget sagde Tim Christensen: ”Jeg mødte Bersærk på Copenhell i år og synes, at de er noget af det bedste i nyere dansk m´etal, så jeg er glad for, at de har lyst til at tage med rundt.”

Se kontaktoplysninger