/media/8432/clara_banner.png

Clara

Spilledag TBA

Millioner af streamsmagasinforsider, en DMA som ’Årets nye navn’. Clara har plantet sit flag midt i dansk musik. Og på sit 2020-albummet, ’Growing Up Sucks’, gør hun alle klogere på, hvem hun egentlig er, for sangene står som brudstykker af en ung kvindes dagbog. Komplet med late night crushes, angst og ufiltreret livsglæde. Hun vil nemlig lave pop, der favner hele mennesker.

I marts 2020 gjorde Clara klar til en større sommer tour ovenpå releasen af hendes 2. fulde studio album i en alder af blot 19 år. Corona ville det anderledes og det skulle lægge kimen til en endnu hårdere arbejdende artist, som brugte tiden til, at udvikle sig igennem pandemien, og ikke mindst, blive inspireret til at skrive nyt materiale.

Arbejdet med de nye sange har på mange måder morfet Clara ud af sine sen-teenage år og ind i voksenlivet, hvilket man ikke skal bruge mange sekunder på hendes nye sange for at høre. Det meste af 2021 er således blevet brugt på at skrive sange og indspille sammen med producer Jonathan Elkjær (Phlake). Albummet ventes færdigt i starten af 2022 og sommerens shows bliver således de første muligheder for at høre Clara i ny, frisk og mere voksen udgave af sig selv.

Se kontaktoplysninger