/media/8382/frejakirk-banner.png

Freja Kirk

Spilledag TBA

Freja Kirk tager på stor DK-turné i 2022 Den danske sanger, Freja Kirk, har brugt det seneste års tid på at skrive nogle af de bedste og mest reflekterende sange hun hidtil har skrevet. Freja tager en ny drejning over i et stadigt mere poppet univers på hendes nye sange. Freja Kirk var med i Vild Med Dans i efteråret 2021, hvor hun som den første kvinde, nogensinde i programmets historie, dansede med en kvindelig dansepartner.

Freja udgav hendes første single ‘Glassy Eyes’, på hendes nye pladeselskab, i foråret 2021 og fulgte op med hendes seneste single ‘But I’m Okay’. ‘But I’m okay’ handler om at samle sig selv op igen og komme igennem de svære tider, selvom alt føles fuldstændig håbløst. Det er den sang man skal sætte på, når man har brug for at kigge sig selv i øjnene og sige: “Jeg kan fandeme godt komme igennem det her. Det skal nok gå.”

Freja Kirk udgav, tilbage i 2019, det anmelderroste album “Pussyfied”, som fik 6-stjerner af GAFFA og resulterede i en udsolgt tour, kommercielle samarbejder, samt en titel som ambassadør for World Pride 2021.

Efter en fantastisk inspirerende runde i årets udgave af Vild Med Dans er det igen tid til, at Freja gør det hun gør allerbedst; Synger, skriver sange og tager på liveturné. Vi glæder os til at byde hende velkommen i skoven til august, hvilket bliver anden gang, Freja optræder på Smukfest. Sidste gang var tilbage i 2013, hvor hun spillede på KærligHedens, LiveCamp, hvor morgendagens stjerne hvert år spiller. 

Se kontaktoplysninger