/media/8617/greta_banner.png

GRETA

Lørdag den 6. august

”En soloartist med stort A i stormende udvikling”, skrev GAFFA, efter deres anmelder oplevede GRETA live.  

Alle bogstaver er faktisk med stort i GRETA, og hun er med sine udgivelser de seneste to år som ”Hydrogen”, ”Again” og ”Forever We’ll Be Dancing” blevet et af de mest omtalte upcoming navne herhjemme og lidt af en anmelder-darling. 

GRETA skriver magisk popmusik, der er båret af nostalgi og inspireret af fremtiden, som lader lytteren falde pladask for hendes fremtrædende 80’er synths og elektroniske grooves. Hendes lyse vokal bevæger sig i kunstfærdige popbobler, mens tyngden mærkes i hendes tekster om eksistentielle tanker, livets indre og ydre modsætninger, lys og mørke.

Hendes eventyrlige synthpop komplimenteres af en stram visuel æstetik, der efterlader tilskueren i et euforiserende univers, hvor man ikke kan andet end at overgive sig til dansen. 

Hypen om GRETA som et fænomenalt livenavn har spredt sig som en steppebrand hos både publikum og anmeldere - blandt andet hos Soundvenue, der kvitterede med seks stjerner efter hendes koncert til Roskilde Festival Summer Days i 2021, og til Spot Festival 2021 optrådte hun for en bugnende sal. Et nyt album er på vej. 

Kursen er derfor allerede skarpt rettet mod stjernerne, via Smukfest 2022. 

Se kontaktoplysninger