/media/8346/herbie_hancock.png

Herbie Hancock

Fredag den 5. august

Vi er særdeles stolte over at kunne præsentere den mangesidede, nysgerrige og stilskabende jazzmand og pianist, komponist og producer Herbie Hancock.

I 60'erne var han del af Miles Davis' stilskabende band ”The Second Great Quintet”, der pionerede med en banebrydende lyd inden for jazz. Sideløbende indspillede Herbie Hancock også en række soloplader for Blue Note – og med albums som ”Headhunters” (1973), var han i 70'erne i front for sammensmeltningen af jazz, funk og rock. Med udgivelser som verdenshittet ”Rockit” (hentet fra albummet ”Future Shock”, 1983), inddrog Hancock også den elektroniske dansemusik i sit repertoire, på vanlig banebrydende vis.

Herbie Hancock har igennem karrieren modtaget ikke mindre end 14 Grammy Awards, bl.a. Album of The Year for 2007-albummet ”The River” (hvor han fortolker Joni Mitchell), Best Pop Collaboration with Vocals for ”The Imagine Project” i 2011 (hvor bl.a. Pink, India.Arie, Seal og Jeff Beck medvirker) og senest en Grammy Lifetime Award i 2016. Herbie Hancock er stadig enormt aktivt og konstant på turne jorden rundt – når han da ikke lige passer sit job som Goodwill Ambassador for Unicef.

Se kontaktoplysninger