/media/9078/kashmir_banner.png

Kashmir

Onsdag den 3. august

Da Kashmir for otte år siden gik i selvvalgt dvale for at gøre plads til nye musikalske og kunstneriske soloprojekter, efterlod et af Danmarks største og mest markante bands, et tomrum der var massivt og håndgribeligt for mange musikelskere.

Igennem deres prisvindende karriere har Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand, i fællesskab, formået at skabe et legendarisk bagkatalog og et unikt bånd til en fanskare, der har taget bandet til sig, som var de familie.

Om bandet skulle genopstå, har været uvist, så da Kashmir i 2019 valgte at bryde stilheden med to enkeltstående arena-koncerter, blev det en, måske flygtig, chance for at se et af landets igennem tiderne vigtigste bands i rette element og genopleve de klassiske sange, der for mange udgjorde soundtracket til 90'ernes og 00'ernes ungdom. Grundet pandemien blev koncerterne udskudt indtil maj 2022, men det gjorde ikke euforien blandt Kashmirs fans mindre, og koncerterne blev modtaget med stor ros fra både kritikere og publikum. 

”Hvis Kashmir nogensinde skulle vende tilbage, skulle tiden være til det, og det er den nu. De seneste år har vi oplevet en rørende efterspørgsel fra vores fans, og det har skubbet til vores egen lyst i en sådan grad, at vi nu er klar til at gå på scenen som Kashmir igen. Da vi valgte at holde pause på ubestemt tid, gjorde vi det uden at markere beslutningen og vi skylder både os selv, og i særdeleshed vores publikum at fejre vores fællesskab og det vi har opbygget sammen”, fortæller forsanger, Kasper Eistrup.

Vi glæder os til at byde Kashmir velkommen i skoven – til det sidste Kashmir show!

 

 

Se kontaktoplysninger