/media/9097/lg_banner.png

Lukas Graham

Onsdag den 3. august

Vi har glædet os til at løfte sløret for Lukas Graham, der skyder Smukfest i gang, når han som den første nogensinde spiller på de nye Bøgescener. Det bliver en oplevelse udover det sædvanelige, og du skal med! 

Det danske verdensnavn, som slår sine rødder i Christiania og udfolder sine vinger oversamtlige kontinenter. Verden er åben, når Lukas Graham leverer et sjælfuldt repertoire af førsterangs sangperler, ekstravaganza og nærvær.

Danmark holdt vejret, da Lukas Graham i 2011 uploadede to hjemmelavede videoer til det virtuelle univers, opførende ‘Drunk In The Morning’ og ‘Criminal Mind’. Sammen medvennerne Mark ‘Lovestick’ Falgren og Magnus ‘Magnum’ Larsson demonstrerede LukasForchhammer en helt ny og international vibe, som rev hele landet med sig. Kalenderåretskiftede til 2012, og snart havde bandet spredt sin vellyd som en voldsom steppebrand underen strålende sol.

I dag har Lukas Graham slået næsten alle salgsrekorder indenfor dansk musik, og med singlen‘7 Years’ har Lukas, Mark og Magnus cementeret sig som et af verdens mest eftertragtedebands. I 2019 kunne de melde udsolgt på fem danske arenakoncerter i Royal Arena og JyskeBank Boxen for i alt 80.000 mennesker–og ligeledes lægger han i 2021 Refshaleøen ned meden eksklusiv, enestående og udsolgt koncert på dansk jord.

Se kontaktoplysninger