/media/8434/malurt_banner.png

MALURT

Torsdag den 4. august

"Der var altså dømt ”Superlove” mellem band og publikum. De gamle tilhængere gik lykkeligt amok til en fuldblodsrocker som ”Sidste station”, og de faldt hinanden om halsen, da gruppen genoplivede den melodiske triumf, ”Mød mig i mørket”. Stemningen var som på et sydende stadion i 1980’erne med neonfarvede superstjerner på scenen."

Citatet er hentet fra Jyllands Postens anmeldelse af MALURTs turnepremiere i februar 2020 - hvor der blev lagt 5 stjerner for koncerten. Det var mange andre medier fuldstændig enige i - og hos Gaffa lød det bl.a.: "Kombinationen af Falchs uimodståelige vokal, musikernes synergi og charmerende interaktion med publikum samt blandingen af rå rock og 80’er-pop skaber en fest uden lige."

Det er ikke mindst som energisk liveact, MALURT er gået over i dansk rockhistorie - og det var da også udelukkende som koncertnavn, bandet vendte tilbage i 2020, 40 år efter albumdebuten med 'Kold Krig' i 1980. Koncertrækken blev udsolgt forbavsende hurtigt, hvorefter touren blev udskudt grundet du-ved-nok-hvem, og nu glæder bandet sig til endeligt at genoptage deres reunion-tur. Men SÅ bliver det altså også sidste gang, man får lov at se dem, før de igen parkerer bandbussen for good.

MALURTs særkende er og bliver klassisk rock med et punket touch, serveret helt og aldeles uden backtracks og anden fikumdik. Råt og uforfalsket, præcis som dengang i de tidlige 80’ere, hvor MALURT i manges øjne var den ægte vare. Og at dømme efter turnestarten, ku der godt vente noget stort når Pete Repete (keyboards), Christian Arendt (guitar), Dia Nielsen (bas), Peter Mors (trommer) og Michael Falch i august kører turbussen ind i Dyrehaven i Skanderborg. 

Se kontaktoplysninger