/media/8438/saveus_banner.png

Saveus

Spilledag TBA

Siden Martin Hedegaard på P3-Guld i 2015 meldte sin tilbagekomst til den musikalske verden som Saveus, har han sat barren højt. På bare fem år har Martin Hedegaard i front for Saveus skabt et af landets store livebands, der allerede flere gange har sat bøgeskoven i svingninger med store koncerter. Publikum er blevet udfordret med episke musikalske værker og intense liveoptrædener, der kræver både opmærksomhed og indlevelse, og de har taget begejstret imod.

Saveus blev i løbet af kort tid et stort livenavn herhjemme med koncerter på både Orange scene og KB-Hallen. Hits som 'Levitate Me', 'Ready To Die', 'Everchanging' og 'Himalaya' løftede Saveus op i den musikalske superliga. Martin Hedegaard er et disciplineret legebarn, som konstant søger højere og vildere, når han står på scenen. Ligeledes kredser produktionerne omkring den opbyggelige, storslåede og højenergiske helhedsoplevelse, som når international klasse. Musikken kalder – og du skal med!

Saveus har meldt sin tilbagekomst med de nye singler 'Church Full of Bad Men' og 'Bloodmoney'. Singlerne er fra det kommende album, som de sidste tre år blandt andet er gået med at producere. Vi glæder os!

Se kontaktoplysninger