/media/8406/statisk_banner.png

Statisk

Spilledag TBA

Duoen Statisk rammer med deres nyeste EP med samme navn lige ned i nerven af, hvad det vil sige, at være et ungt følsomt og sårbart menneske – lige nu og lige her.

Karrierekanonen, P3’s Uundgåelige og en heftig rotation på P3 med seneste single 'Optur' har markeret en brilliant start for Statisk. En dynamisk duo fra Odense bestående af Mathias Ranch Skov og August Kulmann Halle. En duo, der med deres første EP markerer starten på en rejse, hvor lyrik og produktion står i stærk synergi, og hvor ungdommens rus flyder ud af hver en strofe, og hver en node. Statisk er en eksplosion af nerve og nærvær. Om Ep’en fortæller drengene: ”Den her EP er vores følelser, og hvem vi er. Det er en fortælling om de faser vi går igennem i livet kogt ned på seks audiofiler. En ærlig fortælling om, hvordan vi har det når det går godt og når det går skidt. Og så er den her EP en fortælling om, hvor sindssygt svært det er at være et ungt menneske, der skal finde sin plads i livet. Hvad gør du, hvis ikke du føler, at du passer ind i rotteræset. Vi går ind i musikken, men hvad gør andre?”. 

Man er ikke i tvivl om, at man på ep’en møder seks numre, der handler om at leve stærkt og overleve at være ung. Livet skal udforskes, og heldigvis giver Statisk med denne EP det perfekte soundtrack til det sprudlende forår og lugten af frihed, der ligger lige for døren hos en ensom og indelukket ungdom.

Se kontaktoplysninger