/media/8442/tinadickow_banner.png

Tina Dickow

Spilledag TBA

"Jeg tror, at alle ved, at vi glæder os vanvittigt til at komme ud at spille. Og hvis bare publikum glæder sig halvt så meget, som jeg gør til, vi igen kan mødes på spillestederne, så kan det kun blive magisk. Og at det bliver i kølvandet på nyt album, gør det bare endnu mere spændende", fortæller Tina Dickow om næste års kommende koncerter, hvor hun heldigvis slår vejen forbi bøgeskoven!

I en karriere der efterhånden har varet mere end tyve år, har Tina Dickow nærmest skabt sin helt egen niche i dansk musik. Det startede for tyve år siden med singlen 'Your Waste Of Time', og er siden blevet til ni albumsn selvbiografien 'Tæl til Tina' og en karriere, der har bragt hovedpersonen fra hjemstavnen i Aarhus over mange internationale stops og til Island, hvor hun bor i dag. En rejse, der i den grad har smittet af på det store sangkatalog. 

Til forskel fra sangerindens tidligere udgivelser, der tæller hits som »Open Wide«, »Room With A View« og »Nobody’s Man«, har Tina Dickow denne gang annonceret, at hun arbejder på sit første dansksprogede album.

"Vi skal spille spritnye sange på dansk, og der er flere grunde til, at de sange kommer nu. Jeg har savnet Danmark helt ubeskriveligt i den lange periode, hvor jeg ikke har kunnet rejse hjem, og følt mig mere dansk end nogensinde det seneste års tid. Og derudover føles det som et godt tidspunkt at tage et spring og prøve noget nyt frem for at søge tilbage til det gamle. Vi er et andet sted nu. Og jeg glæder mig til at mødes lige dér", siger hun.

Se kontaktoplysninger