/media/8420/uak_banner.png

Ude Af Kontrol

Spilledag TBA

De har før væltet Smukfest, nu gør de det nok igen 💥

Anført af de herrer Englando, Munken og Balken har Ude Af Kontrol siden 2014 nærmest skabt deres egen niche i dansk musik – og har undervejs opnået en helt sjælden popularitet på den danske scene. 

Trioen præsenterer selv stilen som deres ”unikke og vilde Melbourne/bounce univers” – og med et særdeles aktivt liv på de sociale medier og tracks som ”nå”, ”Op å”, ”O.M.G”, "Fuckboi", "Det Halve Ku' Være Nok", ”3xK”, ”Skru op”, ”The remix”, "Suger Coke Fra Dit Røvhul", ”Velsignet (Har det godt pt. 2)”, ”Snehvide med de 7 små poser” og ”Jantelov”, har de for længst passeret 260 mio. streams på Spotify, mens de tilhørende videoer hver især har haft hundredetusindvis af afspilninger på YouTube.

Ude Af Kontrol har so far haft fem langspillere ude – ”Kontrolleret Kaos” (2014), ”Ufrivillig Fysisk respons” (2015), ”Bustum” (2016), succes-EP'en ”Ude af kurs” (2017) og ”Under al kritik” (2018).

Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen, og vi er sikre på, at det bliver en vild oplevelse, når de til sommer kommer på Smukfest! 

Se kontaktoplysninger