/media/8446/wsgm_banner.png

When Saints Go Machine

Lørdag den 6. august

12. marts sender When Saints Go Machine (WSGM) deres femte studiealbum, 'Emotional'på gaden. Et album, der præsenterer et WSGM, der bevæger sig i en mere poppet musikalsk sfære, end de fleste nok havde forventet efter deres seneste to eksperimenterende album. Det gør de med et album, der tager livtag med den inderste sårbarhed. Med afhængighed, kærlighed og tab.

WSGM har med hvert af deres værker eksperimenteret med genrer og lyduniverser. I samarbejder, der har spændt fra Killer Mike (Run The Jewels) til Copenhagen Phil og med sammenligninger, der har rullet fra Antony Hegarty (Anohni) til Oneohtrix Point Never har de skabt deresegne musiklandskabeog vundet anerkendelse og lyttere langt ud over Danmarks grænser. 

Det nye album er en ny bevægelse. For 'Emotional' er født med benspænd. En pandemi, et manuskript og en deadline har sat rammen for et albumsom rører ved det mest basale i vores menneskelighed afhængigheden. 

Fra albummet 'So Deeps leg' med teknologi, lavet i en hektisk verdens indflydelsesrum, kommer 'Emotional' med ensøgen ind til benet. I musikken og i mennesket. Det er WSGM i en exceptionelt stærk umiddelbarhedog ny genkendelighed.

Se kontaktoplysninger