/media/4100/de-danske-hyrder.png

De Danske Hyrder

”…de kan kun give et smil på læben” (bloggen DropDead.dk)

Hyrderne er efter planen klar med deres fjerde album i løbet af 2018 – og som forsmag på det, har gruppen udsendt en række singler i løbet af det sidste halve års tid, bl.a. den der hedder ”Dum”. Som af Hyrderne selv blev introduceret med følgende opfordring: ”I en tid, hvor skærme og nem, ligegyldig underholdning fylder vores hverdag er det nemt at sumpe hen i et begivenhedsfattigt liv. Der er flere faldgruber end nogensinde før, så det er vigtigt at være opmærksom. Brug telefonen til at komme i kontakt med folk. Arranger en fest. Eller en middag. Eller en tur i Fakta. Omgiv dig med venner og veninder der vil dig. ”Dum” handler om at hive fat i sig selv. Om at tage en aktiv beslutning om at leve livet. Festligt.”

Og festligt plejer det at være, når De Danske Hyrder ruller sig ud live. Navnet er inspireret af en gammel græsk drukvise – og bag det gemmer sig seks hjerter med passion for dansksproget rap. Du kender dem måske ikke – men det er der så mange andre der gør, at De Danske Hyrders musik sammenlagt har mere end 20 mio. streams på Spotify!

De Danske Hyrder har bare omkring fire år på bagen i deres musikalske kollektiv - og bag bandnavnet gemmer sig: T.O., Ado, Oli, Bering, Luc og Marty. Alle med rødder i Albertslund (well, det gælder så ikke Marty, som er fra Glostrup, men ellers…) De Danske Hyrder sendte deres tredje album "DDH" på gaden i 2017 - med nye populære tracks som "15 år", "Rebber" og ”Fucket mig op”.  Og meget mere er altså på vej…

Se kontaktoplysninger