/media/2938/header_dinesen.jpg

Jacob Dinesen

… en mand med masser af potentiale (Gaffa)

Et af de helt store gennembrud i dansk musik i 2016 var signeret Jacob Dinesen. Selvom han kun er 21 år gammel, er han allerede en særdeles erfaren musiker. Med sit andet album ”Brace Against The Storm”og masser af radiospil til sange som ”Roll With Me”, ”Jessie” og ”Beautiful Sight”, fik Jacob Dinesen spillet sig direkte ind i publikums ører. Og det så effektivt at albummet gik direkte ind som #1 på salgslisten og for længst har rundet de 10.000 solgte eksemplarer, der giver guldplader. Via den store interesse for albummet er Jacob Dinesen også blevet et meget varmt koncertnavn – og til samtlige 27 koncerter på hans forårstur måtte arrangørerne hænge Udsolgt-skiltet på døren.

Når man lytter til Jacob Dinesens stærke take på sangskrivningen og hans store stemme, er det ikke svært at forstå, hvorfor publikum har taget ham til sig. At han så også er super charmerende og god på scenen, gør bare historien endnu bedre - og som de skrev i Jyske Vestkysten, efter hans koncert på sidste års Tønder Festival: ”Jacob Dinesen har alder og udseende til et boyband, men demonstrerede, at han har stemme og udstråling til at blive en folkrockstjerne”.

Jacob Dinesen er vokset op i Tønder og har nærmest haft byens festival som den jukeboks, han har hentet masser af inspiration i, til det der nu er blevet hans egen personlige udgave af Americana. Jacob Dinesen udsendte i 2015 debutalbummet ”Count The Ways”, der bl.a. rummede de to radiohits “Dancing Devil” og “Will You Stay”.

Se kontaktoplysninger