/media/8478/jdinesen_banner.png

Jacob Dinesen

Lørdag den 6. august

Med sit 5. studiealbum 'The Joker’s Hand' bevæger Jacob Dinesen sig i en markant mere rocket retning. Sine aner og musikalske ophav kan og vil han ikke løbe fra, hvilket er helt tydeligt på albummets titelnummer.

Som albummet folder sig ud, bliver det helt åbentlyst at produktionerne og sangene har udviklet sig i takt med at mennesket Jacob Dinesen også har udviklet sig. Det kommer i særdeleshed til udtryk i den hyperintense duet 'How Can I Keep From Singing' med Sebastian Wolff fra Kellermensch, at Dinesen indeholder mange flere lag af musikalitet end udtrykt på tidligere udgivelser.

På 'The Joker’s Hand' bliver der åbnet for posen og støjet igennem på nogle af sangene, mens der bliver funderet eftertænksomt på andre. 2022 står i de store koncerters tegn for Dinesen. Efter en lang og tætpakket solotour i 2020 og 2021 er det tydeligt, at både Dinesen og holdet bag trænger til at komme på landevejen igen. Som altid er kvaliteten i top og udtrykket skåret skarpt, når lastbiler og tourbus triller afsted.

Alle ingredienser, som skal til for at skabe rockmagi, er til stede. Et spritnyt album, en kæmpe sceneproduktion, sultne musikere og en rastløs artist. Så mangler kun det allervigtigste. Nemlig verdens dejligste publikum; jer! 

Se kontaktoplysninger