/media/3660/kwe_smukfest_under_koncert_livecamp_man_ko-o-d_2017_jupo25vji8.jpg

Live Camp

Live Camp er en tre dages opvarmnings-festival på KærligHeden, hvor 26 af øjeblikkets mest talentfulde upcoming musikere præsenteres og optræder.

Fra søndag til tirsdag før Smukfest åbner er der igen gang i den på Live Camp på KærligHeden. Her præsenteres en række skarpe bud på fremtidens nye danske musik. Og KærligHeden lægger, som Smukfests herlige og længstvarende fest-camp, hus til. Den lille "festival i festivalen" har været en del af Smukfest siden 2011. Alle med partout- eller endagsarmbånd (dog minus søndag) har adgang til hele herligheden!

 

Vækstlags-tapas

De optrædende er søndag og mandag udvalgt af Tak Rock i samarbejde med Royal Unibrew. Til Tak Rock er musikerne udvalgt af vores mentor-korps, der består af branche- og radiofolk med fingeren på den musikalske puls.

Tirsdag kan du opleve den store finale i KarriereKanonen, som afvikles i samarbejde med Bandakademiet og DR, og årets største kanoner kåres! 

Smukfest har siden starten i 1980 støttet den nye, danske musik. Det er vigtigt at være med til at udvikle vækstlaget og give plads til unge talenter. Derfor Live Camp! Igennem årene har et utal af nye talenter deltaget i enten Karrierekanonen eller Tak Rock, og efterfølgende gjort sig bemærket i stor stil i den danske musikbranche - det er festivalen rigtig stolte af.

Se kontaktoplysninger