/media/2805/kim_blak_3_010816.jpg

Live Camp, Tak Rock – what?

Ja hvad ER det dersens Live Camp og Tak Rock på KærligHeden egentlig for noget? Jo, nu skal du høre.

Tak Rock og Live Camp startede tilbage i 2011 som det officielle opvarmningsprogram for Smukfest. Her har nye talenter fra det danske musikvækstlag mulighed for at komme på scenen og fyre den af! Alle de brede musikgenrer er repræsenteret på scenen, og der er plads til alle dem, som branchens mentor-udvalg tror mest på. Den nyeste generation indenfor musikken får en mulighed for at vise, hvorfor netop de repræsenterer den nye danske musik – og selvfølgelig får de sig en rigtig god oplevelse og muligheden for at netværke med andre i branchen.

I løbet af de første to dage på Smukfest, søndag og mandag, spiller 18 bands på Live Camp (som også er scenens navn). De er på forhånd udvalgt af vores mentor-udvalg og dyster om to fede præmier:

Live Camps Udvalgte

Live Camps Udvalgte er den artist eller det band, der på alle måder lavede den bedste total performance. Vinderen af prisen "Live Camps Udvalgte" får blandt andet æren af at åbne Bøgescenerne på Smukfest om onsdagen. En kæmpe mulighed for et nyt band!

Tak Rock Prisen

Som optrædende på Live Camp har man også mulighed for at vinde Tak Rock Prisen. Prisen er en talentpris, som uddeles til netop det band eller den solist, som vores dommerpanel har set mest potentiale i. Vinderen af Tak Rock skal nemlig spille i P3 Teltet i løbet af festivalen.

 

Se kontaktoplysninger