/media/8661/hni_smukfest_under_koncert_livecamp_soen_ericka_jane_2017_nacl347dn5.png

Tidligere vindere

Siden Livecamp startede tilbage i 2011, har der været mange unge håbefulde talenter på scenen. En stor del af dem er senere hen blevet nogle af dem, vi dagligt hører i radioen – eller oplever på en større scene på Smukfest og andre festivaler. Her kan du dykke ned i de tidligere vindere af Livecamps Udvalgte og Tak Rock Prisen.

Livecamp 2019

Mekdes vandt årets Livecamps Udvalgte og åbnede derfor Bøgescenerne i 2019. Et naturligt talent, som juryen ikke kunne stå for. Om valget af Mekdes sagde dommerne: "Årets absolut mest kompetente performance hele vejen igennem. En vokalist med hele verden for sine fødder - der var ikke en finger at sætte på fremførelsen i verdensklasse fra både frontkvinden og bandet, som sammen med en karisma og energi overvandt dommerpanelet, KærligHeden og Skanderborg".

Det var den unge Anton Walter, der løb med Tak Rock Prisen, og han spillede derfor i P3-teltet om fredagen under Smukfest. Om Anton Walther sagde dommerpanelet: "Denne kunstner har leveret sin musik med så selvsikker en wauw-faktor, at der ingen tvivl har været om hans talent. Fremførelsen, teksten og energien har overbevist os om, at han har fortjent at vinde, og vi glæder os meget til at se hans udvikling og fremtid i dansk musik".

Livecamp 2018

I 2018 var det norske Liive, der vandt årets Livecamps Udvalgte, og det var derfor hende, der åbnede Bøgescenerne.  Et naturtalent, som kunne juryen ikke stå for: "Vi dansede – Det virkede. Alt gik op i en højere enhed og med momenter af gåsehud, leverede årets vinder en koncert med overskud og catchy musik, leveret af en artist med en stor stemme. Det er pop til en varm sommerdag, leveret af et energisk og velspillende band". 

Tak Rock Prisen gik til den unge og sprøde Askling, og hun åbnede derfor P3 scenen fredag. Hun var dengang ny på musikscenen, men har altid sunget. Hendes silkebløde og overlegne vokal tager dig igennem et elektronisk pop-univers drevet af feminin styrke.

Livecamp 2017

I 2017 var det den unge Ericka Jane, der løb med prisen for Livecamps Udvalgte samt æren af at åbne Bøgescenen onsdag. Hendes up-tempo-pop krydret med urbane undertoner og de flotte vibes kunne juryen ikke stå for: "Hun formåede med et utroligt energisk, nærværende og veludført show at komme helt udover scenekanten i en performances, hvor der på en utrolig dejlig måde nærmest blev flirtet med publikum."

Det var det energiske og sprudlende orkester Total Hip Replacement, der løb med Tak Rock Prisen 2017. Det unge orkester har mere end 100 koncerter og flere udenlandsrejser i bagagen. Når de spiller koncerter, er det en fest på scenen, en smittende spilleglæde og seriøse musikalske budskaber, der omfavner publikum.

Livecamp 2016

Livecamps Udvalgte vindes i 2016 af det elektroniske band Farveblind. Farveblind gør stort indtryk på både dommere og publikum under deres optræden på Livecamp, og vinder årets pris, hvorefter de åbner Bøgescenen i silende regnvejr. Regnvejr eller ej, så formår Farveblind at fylde pladsen inden de går af, spille solen frem og få publikum i danseskoene. Tak Rocks Talentpris gik 2016 til Trees In Toronto, efter de på Livecamp skabte en fest, hvor man tydeligt kunne mærke, at både de og publikum nød at være til stede. Lørdag på Smukfest spillede de endnu engang op til fest, denne gang i P3 Teltet. 

Livecamp 2015

I 2015 udnævnes Anya af både VEGA, Soundvenue og GAFFA som et navn, vi skal holde øje med – senere på året vinder hun årets Livecamp, og hun er klart et af de helt nye talenter i den musikbranche, som vi kommer til at se meget mere til. Thøger Dixgaard deltager og vinder også i årets Livecamp og har siden fået stor succes med blandt andet hittet "Former". Dixgaard spillede senere det år live til P3 Guld på DR1 i selskab med navne som Thomas Helmig og MØ.

Livecamp 2014

Mendoza vandt i 2014 Livecamp over navne som Scarlet Pleasure og Lord Siva – i dag alle dominerende navne på den danske musikscene. De har alle arbejdet hårdt og udviklet sig rigtig meget, siden de for første gang tog Smukfests publikum med storm. Selvom man ikke nødvendigvis vinder Livecamp, så er det et startskud, hvor du som band eller artist efterfølgende har mulighed for at gro. Mendoza er blandt andet kendt for hittet "Love Druggie" og spiller også i 2016 koncerter rundt omkring i landet. 

Livecamp 2013

Freja Kirk, Topgunn, Sukkerlyn og Camilo & Grande. Du har nok hørt navnene før, og de er altså bare nogle af dem, der spillede til Livecamp i 2013. Topgunn gav eksempelvis sin første Smukfest koncert på Livecamp på KærligHeden, og sidenhen har han spillet på Smukfest hvert år. Også i 2016! Freja Kirk vandt årets Livecamp det år, og hun har siden været aktuel med flere radiohits. Senest har hun udgivet singlen "Ride" og spillet på Spot Festival 2016. 

Se kontaktoplysninger