/media/2102/side_livecamp2.jpg

Livecamp, Tak Rock – what?

Ja, hvad ER det dersens Livecamp og Tak Rock på KærligHeden egentlig for noget? Jo, nu skal du høre.

Tak Rock og Livecamp startede tilbage i 2011 som det officielle opvarmningsprogram for Smukfest. Her har nye talenter fra det danske musikvækstlag mulighed for at komme på scenen og fyre den af! Talenterne af nøje udvalgt af en række smagsdommere fra branchen. 

Alle de brede musikgenrer er repræsenteret på scenen, og der er altså derfor noget for de fleste. De nyeste stjerneskud får en mulighed for at etablere sig på den danske musikscene og vise, hvorfor netop de repræsenterer den nye lyd – og så får alle gæsterne en lille, kærkommen smagsprøve på morgendagens stjerner. På allerforreste række!

I løbet af de tre dage spiller en lang række bands på Livecamp. De er på forhånd udvalgt af en branchens smagsdommere og dyster om to fede titler: 

Livecamps Udvalgte

Livecamps Udvalgte er den artist eller det band, der på alle måder leverede den bedste optræden. Vinderen af prisen "Livecamps Udvalgte" får blandt andet æren af at spille på en af festivalens store scener onsdag. En kæmpe mulighed for et nyt band!

Tak Rock Prisen

Som optrædende på Livecamp har man også mulighed for at vinde Tak Rock Prisen. Prisen er en talentpris, som uddeles til netop det band eller den solist, som vores dommerpanel har set mest potentiale i. Vinderen af Tak Rock skal nemlig spille i P3 Teltet i løbet af festivalen.

EDM Prisen

Som noget helt nyt uddeles der i år også en EDM pris til en af de fantastiske optrædende DJ's på Livecamp. Vinderen får en plads i programmet på Smukfests nye scene The Hood i Sherwood, hvor der hver aften bliver lagt op til den helt fede klubfest i skoven! 

Se kontaktoplysninger