/media/3975/vestafrika4_kredt_jordimatas_savethechildren-1.jpg

123.000 kr til Danmarks Indsamling

Tak til jer, der deltog i auktion og tombola til fordel for Danmarks Indsamling – Smukfest-pakker gav et super flot bidrag!

4. februar 2018

Smukfest hylder og dyrker antidagligdagen hver sommer. Men som organisation er vi samtidigt dybt optaget af at "have alle med", at vi skal hjælpe hinanden og gå forrest med kærlighed. Det ligger i vores DNA og i hele den måde, Skanderborg Festivalklub fungerer på.

Derfor har vi stiftet Smukfonden, og derfor bakker vi i det hele taget op om små og store initiativer, der kan hjælpe mennesker, i det omfang det er muligt for os. Danmarks Indsamling har vi altid bakket op om. Det er en alvorlig sag, at så mange børn verden over aldrig kommer til at opleve en god og tryg dagligdag (eller ANTIdagligdag for den sags skyld).

Kæmpe tak til DIG, der deltog i den store tombola på DRs P3 i den forgangne uge. I alt 75.000 kr kom ind ad den vej, og en heldig én løb med præmien i form af en lækker tur på Smukfest 2018.

På Lauritz.com udbød vi også en luksuspakke til Smukfest, og den blev budt op i 48.000 kr. Wauw! Det er muligvis næsthøjeste hammerslag – kun overgået af middag med Inger Støjberg.

Danmarks Indsamling samlede knap 79 millioner kroner ind i 2018, og dermed runder indsamlingsshowet samlet 1 milliard i projektets historie.

 

Se kontaktoplysninger