/media/3525/dsc_0425.jpg

Ambassaden tager dig med bag om Smukfest

Ambassaden giver alle smuklinge mulighed for at lære Smukfest bedre at kende. Menneskene bag festivalen inviterer dig med ind og fremviser nogle af de projekter, som Smukfest har bidraget til at iværksætte.

10. august 2017

Ambassaden er et nyt skud på stammen under Smukfest, der gør det muligt for alle at komme helt tæt på planlægningen af festivalen. Torsdag middag tog Smukfest formand, Claus Visbye, smuklingene med et spadestik dybere og fortalte om årets bookinger og tankerne bag. På den måde skaber Ambassaden en tættere kontakt mellem initiativtagerne og Smukfests publikum.

Filmprojektet ”Encounter”, der er støttet af Smukfonden, blev også skudt i gang torsdag på Ambassaden. Filmserien lagde ud med de to kortfilm ”It is safe now” og ”Nelliker”, der satte sanselige billeder på filmenes bagmænds liv som flygtninge og asylansøgere. De resterende film vises fredag og lørdag kl. 11 efterfulgt af et oplæg.

Fredag er der mulighed for at møde Pindhunden – Smukfests selvudnævnte finurlighedschef med det borgerlige navn Jonas Hallberg. Her er det muligt at spørge ind til Smukfests bredtfavnende initiativer. I samme ombæring har du mulighed for at stille finurlige spørgsmål. Poul Martin Bonde, Smukfests talsmand, holder oplæg omkring Smukfests samfundsansvar og Smukfonden, der støtter alverdens smukke tiltag i Danmark.

Kom og vær med, og dyk ned i festivalens DNA lige ved siden af Udsigten!

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?