/media/3567/header_anmeldelser-jwo_smukfest_under_koncert_boegescenen_ons_rasmus_seebach_2017_2f6vbj14ta.png

Anmeldelserne fra Smukfest

Højtalerne er pillet ned efter et brag af en festival. Vi har samlet nogle af anmeldelserne og dækningen fra Smukfest 2017.

14. august 2017

MAJOR LAZER

Andreo Michaelo Mielczarek og Horsens Folkeavis gav Major Lazer 5 ud af 6 stjerner for deres lukning af Bøgescenen torsdag.

”Koncerten var som at observere en musikalsk forvandlingskugle, som konstant kaldte og lokkede os med nye og atter nye tempofyldte beats.”

Læs hele anmeldelsen HER

THOMAS BUTTENSCHØN

Lørdag gav GAFFA Thomas Buttenschøn intet mindre en 5 ud af 6 stjerne efter en koncert i P3-teltet, der blev en blanding sønderjysk charme og ørehængere.

Ole Rosendal Svidt, slutter sin anmeldelse med, at han ”håber, Buttenschøn kommer tilbage i radioen, på hitlisterne, og at han får god sex. Det sidste tror jeg nu heller ikke bliver noget problem.”

Læs hele anmeldelsen HER

RASMUS SEEBACH

Man behøvede ikke nødvendigvis at være Rasmus Seebach fan for at blive glad i låget til hans koncert på Bøgescenerne. Berlingske gav ham 4 ud af 6 stjerner, og anmelder Pernille Smith Larsen beskrev skovseancen som at:

”Tårerne pressede sig under første nummer. Det havde jeg ikke regnet med, for jeg har ikke et nært forhold til Rasmus Seebach. Men publikum modtog Seebach under bøgetræerne onsdag aften med en glæde og hengivenhed, der var helt overvældende og rørende." 

Læs hele anmeldelsen HER

CARPARK NORTH

Carpark North skabte en bombastisk afrunding på Stjernescenen fredag. Det er ikke gået Jyllands-Postens Morten Kammersgaards næse forbi, for

”Med skrig, skrål og hænderne overhovedet fik publikum serveret en yderst værdig afslutning på Stjernescenen for i år.”

Læs hele artiklen HER

ZARA LARSSON

Laura Hansen og GAFFA gav svenske Zara Larsson 5 ud af 6 stjerner, da svenskeren indtog Bøgescenen lørdag aften.

'”Inden showstart lovede Larsson en fest, og man må konkludere, at hun leverer,” skriver Hansen.

Læs hele anmeldelsen HER

Se kontaktoplysninger