/media/3320/header_udsendelse.jpg

Armbånd sendes snart

Sådan her ser tusindvis af armbånd ud, når de har pakket kufferten og er på vej ud i landet. Husk at tjekke din leveringsadresse senest 10. maj!

9. maj 2017

Tjah, når de står helt tætpakket på den måde, ser det helt svensk ud. Men det er nu skanderborgensiske æsker, der her ses i burene hos Post Nord. Vi pakker og sender mange tusinde armbånd (endags og partout), og det tager tid. Det vigtigste, du som Smukling skal være opmærksom på lige nu, er at du har anført den rigtige adresse til os. 

Senest 10. maj skal du gøre følgende, hvis du f.eks. er flyttet siden du købte billet:

  • Gå ind under MIN KONTO > Armbånd & boformer
  • Gå ind på detaljevisningen for et armbånd
  • Ret leveringsadressen til den adresse, du ønsker armbåndet sendt til - navn og adresse SKAL stemme, ellers vil du ikke modtage armbåndet (vigtigt: den nye leveringsadresse gælder for alle armbånd på den ordre, du ændrer adresse på. Har du flere ordrer, du ønsker at ændre leveringsadresse på, skal det gøres på hver enkelt ordre.

Vi forventer, at partoutarmbånd, der er købt/overdraget inden 10. maj, vil være pakket og indleveret til Post Nord d. 19. maj, hvorefter de omdeles. Du kan altså forvente at modtage dit/dine armbånd i perioden 22. maj til 23. juni.  

Til info sendes hvert armbånd i en fin æske for sig – så du skal ikke gå i panik, hvis du har købt flere armbånd, og de ikke alle havner i din postkasse samme dag.

Find mere info om armbåndsudsendelsen her >

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?