/media/6630/flamingo_boformer_helene-roest_16.png
Foto: Helene Roest

Flamingo er SO LAST YEAR

Hos Smukfest elsker vi Bøgeskoven, og vi vil gerne passe på den. Det er derfor blevet forbudt at medbringe flamingotønder- og kasser på campingområderne, da ødelagt flamingo spænder ben for en sund skov.

Af: Ellen Kirstine Jensen
11. august 2019

Den 1. april i år meldte Smukfest ud, at flamingo var fortid på campingområderne. Og det var altså ikke en aprilsnar. Det blev modtaget lidt blandet, for kolde drikkevarer er altså noget Smukfests gæster vil have. Vi har snakket med Jens W. Clausen, der er campingformand på festivalen for at finde ud af, om det er lykkedes at holde flamingoen ude af festen.

”Folk har faktisk ikke rigtigt taget noget med til at starte med. Noget flamingo blev konfiskeret på KærligHeden i starten af ugen, men det har ikke været noget problem siden. Det er som om, at det rygte hurtigt spredte sig på FØLA og de andre campingområder”.

Jens W. Clausen konstaterer her på sidstedagen af årets Smukfest, at initiativet har været en stor succes. Flamingokasserne er blevet efterladt derhjemme, men for dem, der ikke er til lunkne bajere, har der alligevel været rigelig mulighed for at nedkøle drikkevarer. Der har nemlig, som noget nyt, været mulighed for at købe kølebokse og –tasker propfyldt med is på både FØLA og Sølund.

Tak, fordi I har været så gode at lade flamingoen blive hjemme!

Det her er et billede fra FØLA's campingvagthold, og det er simpelthen det eneste flamingo, de har konfiskeret i løbet af hele festivalen. Det er altså godt gået, venner 👏🏻

Se kontaktoplysninger