/media/5966/skaermbillede-2019-06-14-kl-092923.jpg

Ingen flamingo på campingområderne i år

Fra i år må man ikke længere medbringe flamingotønder- og kasser på campingområderne på Smukfest. Til gengæld kan du købe kølebokse på både Sølund og Kærligheden.

Af: Michael Vahl
17. juni 2019

Den opmærksomme festivalgæst lagde måske mærke til en noget opsigtsvækkende udmelding d. 1. april - nemlig at flamingotønder- og kasser blev forbudt på campingområderne fra i år, men at vi til gengæld satte prisen på fadøl ned til 25 kr. på Kærligheden. Og som traditionen dikterer hos Smukfest, så er vores 1. april-udmeldinger altså ikke aprilsnarer! 

Forbuddet kommer af den helt simple grund, at flamingo er noget forfærdeligt griseri for miljøet. Tit går de også i stykker ude på campingområdet, hvilket betyder et kæmpe oprydningsarbejde. Hvis du flænser en sækkestol ude i din baghave, kan du få en idé om, hvordan flamingo-stumper er at samle op på campingområderne. 

Nå, men vi har selvfølgelig sørget for, at du kan købe ordentlige kølebokse både på Sølund og på Kærligheden, ligesom den ret absurde pris på fadøl til 25 kr. på Kærligheden altså også er god nok. Og så er man mere end velkommen til at medbringe sin egen køleboks hjemmefra - så længe den altså ikke er lavet i flamingo. 

OBS: Køle- og termobokse lavet af EPP er tilladt på campingområderne. 

Se kontaktoplysninger