/media/5410/kryds.png

Slut med isterninger på campingområder

I mange år har de unge på KærligHeden været vant til at køle deres kulørte drinks ned med isterninger – men i 2019 er det slut. I anledning af vores 40-års jubilæum går vi back to basic, hvor lunkne drikkevarer var standard og derfor er flamingokølekasser nu ikke længere velkommen.

1. april 2019

80'erne var mere simple tider og uden den luksus, vi er vant til i dag. Det var ægte festival, hvor kolde drinks og varme bade var noget man skulle se rigtig langt efter. Vi bringer lidt af den tid tilbage på Smukfest 2019, hvor lejrdrinksene nu igen skal være halvlunkne. Flamingokasser– og tønder til isterninger, som i øvrigt er en miljøsynder af dimensioner, har nemlig haft sit sidste år på festival. I hvert fald på Smukfest. Det betyder, at campisterne fremover må finde på andre kreative løsninger, hvis de vil drikke kolde øl. Vi kan hjælpe med de første to geniale løsninger: 

  1. Let måsen fra campingstolen og find nærmeste bar på KærligHeden – bestil en fadøl og slip kun 25 kr. for hele herligheden! Og vi gentager, 25 kroner 😱

  2. Har du importeret rammer med øl syd for grænsen følger her tip nr. to. Gør papbunden af din ølramme våd med vand og placer så vidt muligt i en skyggeplads fx i den forreste del af dit telt. Dine medbragte dåser burde ved denne metode forholde sig ved en fornuftig temperatur de næste par dage. 
Se kontaktoplysninger