/media/7324/header_endagsovernatning.png

Ta' en endagsovernatning i 2020

Med et endagsarmbånd kan du i år få fingrene i et Hotelt for en enkelt nat. Så er der ingen undskyldning for ikke at tage hele skovfesten med!

25. februar 2020

Et spørgsmål vi ofte har modtaget: "Kan man ikke købe et telt for én nat?". 

Og jo - det kan du nu! 🌳🌙

I 2020 tilbyder vi endagsovernatning til dig med endagsarmbånd, som gerne vil slingre lige fra barene under bøgetræerne til en dejlig dyne. I samarbejde med legekammeraten Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers får vi stillet en portion 2 personers Hotelte op på Banerne - i det område, der ligger ud til Sølundsvej. I teltet vil der være opredt til 2 med dertilhørende velkomstpakke, som udstyrer dig med tandbørste, tandpasta og lignende, så du ikke skal bekymre dig om andet end at få det meste og bedste ud af din festivaldag. 

Med det nye endagsovernatningskoncept forsøger vi at komme en masse tomme telte til livs og samtidig gøre hele oplevelsen bedre for dig, der besøger Bøgeskoven for en enkelt dag. 

Helt lavpraktisk fungerer det sådan, at du kan bruge teltet fra at du tjekker ind til kl 10:00 morgenen efter. Indtjekning sker i områdets reception onsdag - lørdag, kl 12:00 - 18:00. Når du har tjekket ud vil teltet få et solidt skønhedsløft, så det er klar til at huse næste hold gæster. Du kan altså godt gi' dig selv skulderklap for at bidrage til bæredygtigheden ved at vælge en endagsovernatning. 

Læs mere om endagsovernatning her.

 

Se kontaktoplysninger