/media/9201/050822_1083_jakob-worre.jpg
Foto: Jakob Worre

Weekendgæsterne ankommer til Smukfest

Smukfests 8 antidagligdage er et højdepunkt for mange. Men for nogle, så kræver det først fri fra dagligdagen, inden festen kan begynde.

Af: Tilde Toft
5. august 2022

Mange af campingområderne har været åbne siden søndag, men flere folk er stadig på vej på plads. Vi møder to af dem i jagten på at finde deres Hotelt på Sølund. Det er Heidi Christoffersen og Signe Møller fra Aarhus. Heidi og Signe har været trofaste festivalgængere på Smukfest siden 2002, og for dem er det vigtigt at komme afsted, selvom deres hverdag er præget af arbejde.

”Vi har savnet Smukfest boblen, og har derfor fulgt med hjemmefra på de sociale medier. Vi har også sukket over at gå glip af de koncerter man gerne vil med til. Nu glæder vi os bare til at være en del af festen.”

Heidi og Signe har været frivillige i 10 år, hvor de har taget tjansen med at gøre toiletterne rene. Efter flere år som frivillige, har de takket af, men de er stadig en del af festen på campingområdet og nyder de mange koncerter i Bøgeskoven. De bor i Hotelt, som allerede er slået op på forhånd, og det har derfor ikke været nødvendigt at komme tidligt for at få en god teltplads.

”Vi bliver ved med at komme igen, fordi Smukfest kan noget helt særligt, som andre festivaller ikke kan. Der er mange generationer og stor mangfoldighed. Det er et afbræk fra virkeligheden, og man lader sig ikke forstyrre af telefoner. Det er Smukt.”

Se kontaktoplysninger